Szórakozás

Már Londonban vannak Katalinék

katalin-hercegno-(960x640)(1).jpg (katalin hercegnő, )
katalin-hercegno-(960x640)(1).jpg (katalin hercegnő, )

A hírek szerint tegnap este Katalin hercegnő és Vilmos herceg elhagyták a Middleton birtokot, és londoni otthonukban várják a szülés megindulását.

Egész Anglia és a fél világ arra vár, hogy végre megérkezzen a leendő brit trónörökös. Ám a pici egyelőre nem szeretne világra jönni, és egyre valószínűbb, hogy a királyi udvar csak szórakozik mindenkivel, amikor a születés folyton változó dátumait elhintik a sajtóban. Az azonban biztosnak nevezhető, hogy Katalin és Vilmos már Londonban vannak. A hercegi pár tegnap este hagyta el a Middleton birtokot, ahol a kismama az elmúlt néhány napot töltötte szüleivel. Jelenleg otthonukban, a Kensington palotában vannak, és várják, hogy meginduljon a szülés. Amikor pedig eljön a nagy pillanat, akkor Vilmos viszi majd a néhány kilométerre lévő St. Mary klinikára feleségét. Legalábbis ezek az információk szivárogtak ki. Aztán lehet, hogy ez is csak elterelés, ahogy dátumok.

Eközben az is kiderült, hogy az utóbbi napokban titokban többször is jártak Londonban, hogy találkozzanak az ország legismertebb szülészeti gyógytornászával. Christine Hill válaszolt minden kérdésükre a nagy eseménnyel kapcsolatban, és tanácsok adott Katalinnak a szülésről, hogy az minél kevesebb fájdalommal, de minél nagyobb élvezettel járjon. Illetve azt is megbeszélte Vilmossal, hogy miben kell majd segíteni szerelmét vajúdás közben.


Fotó:Northfoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik