Szórakozás

Goldie Hawn ismét nagymama lett

Goldie-Hawn(960x640).jpg (goldie hawn, )
Goldie-Hawn(960x640).jpg (goldie hawn, )

Immáron ötödik unokájának örülhet Goldie Hawn, miután legidősebb fia harmadszorra is apa lett.

Hatvanhét éves korára ugyan alaposan megkopott Goldie Hawn vonzereje, de bánkódnia még sincs miért. Hiszen a héten megszületett legújabb, sorban az ötödik unokája, aki mellesleg az első lány is egyben. Az örömhírt, miszerint fia, Oliver felesége életet adott harmadik gyereküknek, maga a legendás színésznő jelentette be a Twitter oldalán. Hollywoodban ugyanis senki nem lehet elég idős a közösségi oldalakhoz.

A pici testvéreihez és unokabátyjaihoz hasonlóan, nem éppen hétköznapi nevet kapott, de a Rióval még neki lehet a legkevesebb oka a panaszra. Idősebb bátyja Wilderként, míg a fiatalabb Bodhiként lett anyakönyvezve. Nagynénje, Kate Hudson pedig Rydernek és Binghamnek keresztelte el csemetéit. Az utóbbi fiúcskával mellesleg szinte egy napon született Rio, szóval egyedül már biztos soha nem fogja a szülinapját ünnepelni.

Goldie mellett élettársa, Kurt Russell is ötszörös nagypapa immáron. Bár egyik unokájával sincs vér szerinti kapcsolata. Kate és Oliver azonban őt tekintik az igazi apjuknak, és nem Bill Hudsont. Kurtnek egyébként van egy közös fia volt feleségével és Goldie-val is, de ők még nem örvendeztették meg unokával.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik