Szórakozás

No de kicsoda Palácsik Tímea?

Az utóbbi időben egyre többet halljuk a nevét, pedig úgy öt éve még azt sem lehetett tudni, hogy a világon van.

Palácsik Tímea nevétől hangos mostanában a hazai sajtó, miközben néhány éve még nem is tudtunk róla semmit. Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, Timi pedig töretlenül menetel előre, és egyre többet tesz azért, hogy neve még véletlenül se merüljön a feledés jótékony homályába…

Andy Vajna menyasszonya miskolci lányként vágott neki a nagyvilágnak és egészen a marketingesi beosztásig vitte. Párkapcsolatilag egy amerikaifocista volt számára az akkori csúcs, persze mára már tudjuk, hogy azóta alaposan megváltozott az ízlése. Mielőtt megrekedt volna a korábban valószínűleg áhított munkakörben, 2008-ban gyorsan benevezett egy szépségversenyre, amit ugyan nem nyert meg, cserébe viszont megkapta extra nyereményként Damu Rolandot.

Hogy ez a bimbózó románc semmiképpen ne kerülje el a nagy magyar média figyelmét, közösségi oldalán máris Damunéra cserélte a nevét. Akkor még bizonyára nem gondolta, hogy milyen csúf véget is ér majd ez a kapcsolat, igaz, hogy akkor nem ismerte volna meg mostani nagy szerelmét, aki egészen véletlenül sokkal idősebb és sokkal gazdagabb, mint Damu. Hogy valójában mi is történt Palácsik Tímea és Damu Roland között, azt csak ők tudják, ám ők is mintha más-más filmet néztek volna, az általuk előadott történetek ugyanis köszönőviszonyban sem voltak egymással. Igaz, Timit látszik igazolni, hogy Damu köréből sokan aggódtak érte már románcuk kezdetén, a színész ugyanis már akkor hírhedt volt heves vérmérsékletéről, amit a vele kapcsolatban álló nők is megszenvedtek.

Fotó: Berecz Valter

2010-ben aztán robbant a bomba: Palácsik Tímea jól feljelentette Damu Rolandot, amiért megerőszakolta és megverte. A balhés színész börtönbe került, ahol hihetetlen módon újabb „áldozatra” lelt, most pedig éppen pénteki esküvőjükre készülnek.

Timinek tavaly még egészen hétköznapi álmai voltak, ma már azonban minden bizonnyal másról álmodozik.

„A Közgázon tanulok, de emellett szeretnék beindítani egy saját vállalkozást. Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért úgy döntöttem, létrehozok egy óvodát. Nemrég elvégeztem az ehhez szükséges iskolát, gyakorlaton is voltam ovikban. Élvezem, ha gyerekekkel foglalkozhatok, ezért most azon dolgozom, hogy megnyithassam az óvodámat” – mondta még tavaly Palácsik.

Úgy tűnik, Palácsik Tímea mára  beérkezett: bár az óvodáról és a tanulmányokról egyelőre nincs hír, olyan védelmezőre lelt Andy Vajna személyében, aki mellett végre biztonságban érezheti magát – mondja ő. És ebben minden bizonnyal igaza is van, ugyanis ha Vajna elveszi, Timinek minden bizonnyal élete végéig nem lesznek anyagi problémái. Máris otthon érzi magát Hollywoodban, ahol már Ben Affleckkel is pózolt. Hogy ezzel megelégszik-e a miskolci lányból hírességgé avanzsált marketinges, az hamarosan kiderül, eddigi életútját tekintve azonban Palácsik Timi számára a határ a csillagos ég.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik