Szórakozás

Ben Affleck eltűnt feleségét keresi

Ben Affleck (Ben Affleck)
Ben Affleck (Ben Affleck)

A nemrég Oscar-díjjal jutalmazott színész-rendező, eltűnt neje után kutató, bukott újságírót alakíthat David Fincher új filmjében.

Egy Gillian Flynn-regény alapján készülhet az új David Fincher-film. A könyv itthon is megjelent tavaly, Holtodiglan címmel. A pszicho-thriller szereplői egy házaspár, akik az ötödik évfordulójukat ünneplik, azonban a feleség, Amy eltűnik. A férjet, Nicket gyanúsítják, aki valamiért folyton hazudik, és különösen viselkedik. Lassan kiderül, hogy a házasságuk mégsem volt annyira idilli – írja a Kultúrpart.

David Fincher leghíresebb filmjei közé tartozik a Harcosok klubja, A közösségi háló és a Benjamin Button különös élete. Utóbbi kettőért Oscar-díj jelölést is kapott.

Ben Affleck Argo című filmjéért Oscar-díjban részesült, azonban forgatókönyvírásért is bezsebelt egyet még 1997-ben a Good Will Huntingért. A filmről még alig tudni valamit, a legtöbb információ is csak pletyka, de reménykedünk benne, hogy ha ez a két nagynevű színész és rendező összedolgozik, akkor az csak jól sülhet el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik