Szórakozás

Erre bulizhatsz ma Zamárdiban

Ma jön a Soundra NAS New York-ból, Armin Van Buuren, Doctor P, Nervo, Jan Blomqvist, Dixon, Seth Troxler és a Modestep, itthonról pedig többek között a 20 éves Anima, a Bëlga, a Neo és a Vad Fruttik.

A MasterCard Nagyszínpadon 16.00-kor kezdődik a strand melletti bemelegítő, ami a délután napozóknak és a 17.30-kor kezdő Nas-rajongóknak készíti elő a terepet.

A Nagyszínpadon Nas után jön a parti körökben imádott holland Afrojack, aki fiatal kora ellenére már számos szupersztárokkal kooperáló slágerrel, Grammy-díjjal és persze világhírnévvel büszkélkedhet. Ezt követően este kilenckor a Freelusion interaktív szettje, DJ és VJ show-ja veszi át a színpadot egy órán keresztül, amíg a trancekirály, Armin Van Buuren monumentális show-ja 22:00-kor beindul.

A fesztivál legforróbb sátrában, az Arénában, 21.00-tól a hazai Stereopalma lép fel, akit ezt követően a milánói születésű, New York-Budapest-Milánó tengelyen mozgó Karmatronic vált. Éjfél előtt fél órával a nap egyik headlinere, az ismert ausztrál DJ nővérek, a Nervo, azaz Mim és Lil Nervo melegítenek. Az illusztris társaságot 01.00-től Hardwell váltj, majd a svéd DJ-duó, Dada Life jön hajnali háromtól, akik nemes egyszerűséggel Skandinávia legbizarrabb electro house formációjának számítanak, elég csak egy pillantást vetni szerelésükre. A megvilágosodásra vágyóknak pedig Sterbinszki nyomja napfelkeltéig-írja a fesztivál hivatalos honlapja.

Az OTP Bank színpad a hazai bítek iránt rajongóknak tartogat nagy összenézéseket kora délutántól. 16.00-kor a Soundon rutinosan mozgó, mindig első osztályú produkciót nyújtó Bëlga, fél hattól a tripelős-jazzes-kortárs, Bin-Jip kvártett Harcsa Veronikával az élen. Tavaly Neo a fesztivál nagyszínpadán játszott, most a Vad Fruttik, valamint a londoni Modestep, a dubstep társadalom kiemelkedő szószónokainak 23:00-kor kezdődő bulija előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik