Szórakozás

Tragédia! Nincs a nevemmel Coca-Cola!

A netet és a facebook-ot böngészve kiböki szemünket az új őrület, a neves Coca-Colás üvegek gyűjtése és imádata. Egyesek életük legnagyobb csapásaként élik meg, hogy nem találnak Amandás, vagy Justinos palackot.

A marketingtanacsadas.net blog oldalát nézve csakhamar egyértelművé válik mi a mai fiatalság egy részének legnagyobb problémája. Nincs a nevemmel kóla! A “Neked is egy Coca-Cola” kampány mindazonáltal igazi őrületet váltott ki, persze mindenki szeretne egy a nevével ellátott palackot. Sőt mémek is születtek már szép számmal. Volt aki három üveggel a József Attila Mama képet posztolta a facebook-ra.

Az igaz, hogy valóban sok gyakori név nem, viszont számos ritkaság belekerült a listába – nem tudni milyen megfontolásból . Kíváncsiak lennénk, az Ajtony, Gyárfás, Klotild, Hugó és Vazul feliratú üvegekkel vajon mekkora vásárlóközönséget céloztak meg.

Sokan azonban túlzásba viszik és túl komolyan veszik az üdítőgyár akcióját. Az ebből fakadó megnyilvánulásokat  csak elnéző mosollyal lehet elviselni. A blog beírásaiból válogattunk.

Mercédesz : Hello Coca Cola!!! Se Mercédesz se Roland név nincs a kólákon pedig szivesen vennék magamnak egyet. Érdeklődnél lesz-e ilyen?

Marika : Igencsak hiányolom a Marikát a listáról!!!!! A józan paraszti ész (már bocsánat) azt diktálná, hogy a leggyakoribb keresztnevek szerepeljenek a Coca Colás üvegeken. Bár, a Mária épp nem slágernév, a fizetőképes generációk keresztnevei között viszont az élmezőnyben van!

Tamás : Sziasztok! Barátnőmnek szeretnék egy “Blanka” nevezetű kólát. Lehetséges lenne egyénileg rendelni egyet?! Sokat jelentene

Zely :Sziasztok érdekelne engem is lehetne -e egyénileg rendelni Szimonet névvel el látott colát!

János : Ha javasolhatok feliratot akkor az Apró Ember – nek örülnék. Haveri körömben igen gyakran használjuk, meg csak simán hogy Apró az is jó lenne.

Pan : Szerencsére a nevemet már megtaláltam, de nagyon szeretnék Manó feliratú Colát is találni  Ha már Szívtipró, Szerelmem, Kicsim, Tündérke és egyebek vannak, akkor ez remélhetőleg nem nagy kérés!   Köszönöm!

Orsi : Valaki nem talalt Orsi vagy Orsolya feliratosat veletlenul? anyukam megy magyarorszagra es kiadtam neki parancsba hogy szerezzen egyet nekem! Nagyon orulnek neki!

Adrienn : Sziasztok nagyon szeretném ha valaki találna Adrienn es coca colát és postán vagy bárhogyan elküldené ! Privát ba írjon az ………@citromail.hu ra köszönöm!

csokii : jó lenne ha lenne CSOKII ÉS PILLECUKOR vagy CSOKIM ÉS PILLECUKROM

Beatrix : Lehetne “Sün” felirattal is a ceglédi tesco-ban. Tesómnak vennék egy kartonnal   Vagy kettővel

Alexandra : Legyenek ezek:-Mr.Busta, -Mc.M, -Keris, -Pipi -Lilkóbaba és szerintem ezek legyenek mert az nagyon jo lenne és akkor akár minden vennék kolát csak azért hogy megvalósult az álmom….   köszike puszika

Csak remélni tudjuk, hogy blogra írt kérések értő fülekre találnak, és gyökerestől megváltozik a kólapiac.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik