Szórakozás

Jövő héten megházasodik Damu Roland

Információnk szerint július 19-én, azaz jövő hét pénteken mondja ki a boldogító igent a börtönben Damu Roland és kedvese, Edina.

Sokan csodálkoztak, amikor Damu Roland és párja, Edina kijelentette, hogy megházasodnak a börtönben. A pár ugyanis ettől még nem részesül semmilyen kedvezményben, így érhetetlen, miért nem várnak addig, amíg Damu szabadul. A magyarázat az lehet a közeli ismerősök szerint, hogy a pár tényleg nagyon szereti egymást, és minél hamarabb össze akarták kötni az életüket. Sőt, Edina már azt is eltervezte, hogy fehér rózsákból álló csokrot választ, és még egy egyszerű, fehér, rövid ujjú esküvői ruhát is kinézett magának. Korábban arról is beszélt, hogy már megrendelte a fehérarany karikagyűrűket is.

Információnk szerint a börtönesküvőre végül jövő hét pénteken kerül sor. Ennek kapcsán utánajártunk, hogy zajlik egy ilyen szertartás a börtön falain belül.

A színész és kedvese az intézményben anyakönyvvezető előtt esküszik, az egyházi esküvőt elvileg azután tervezik, hogy Roland megkeresztelkedett. A hivatalos papírokat, kérvények benyújtását Rolandnak kellett intéznie, és a parancsnoktól is engedélyt kellett kérnie. A szertartáson az anyakönyvvezető, a pár, az intézmény munkatársai és két tanú lehet jelen. A két tanú Roland kapcsolattartói lesznek. A gyűrűket felhúzhatják egymás ujjára a szertartáson, de a színész végül nem tarthatja magánál, mert nem lehet ékszert viselni a börtönben. Az esküvő után természetesen nem lesz ünnepi vacsora, a párnak maximum félórás beszélőt engedélyeznek, amennyiben az intézmény parancsnoka beleegyezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik