Szórakozás

Tatár Csilla megvédte Dzsudzsák milliárdos fizetését

Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )
Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )

A műsorvezető kiakadt a Facebookon, mert úgy érzi, indokolatlanul támadják Dzsudzsák Balázst a milliárdos fizetése miatt.

“Tudom, hogy mindig lesznek olyanok, akik képtelenek örülni mások örömének, akik mindenkit gyűlölnek, akinek jó, vagy akiről azt hiszik, hogy neki most nagyon jó. Tulajdonképpen a féltékenység csaknem minden formájával találkoztam az elmúlt 30 évemben, de ennek ellenére újra és újra megdöbbenek azon, hogy az emberi gonoszság mennyire “sokszínű” – kezdte Tatár Csilla, aki védelmébe vette a legismertebb magyar sztársportolót.

“Pár napja Dzsudzsák Balázs sikeréről beszélgettünk az adásban, majd facebookon elindult a kommentelés arról, hogy micsoda felháborító dolog ennyi pénzt kifizetni a focistának, amikor mások éheznek, a tanárok alulfizetettek”…stb. (…) Ahogyan Balázs egyszer fogalmazott “mindenki előtt ott volt gyerekkorában a pöttyös labda, miért nem rúgott bele?” És tényleg miért is? Ha a focista úgy dönt, hogy a labda helyett mondjuk tollat ragad és írónak áll, akkor nagy eséllyel ma nem miliárdos. De nem így döntött. A futballhoz pedig volt elég kitartása, szorgalma és tehetsége. Meg lett az eredménye. Nem irigyelem, mert megdolgozott a sikeréért. Megérdemli – állítja a TV2 műsorvezetője, aki úgy véli, hogy attól még hogy egy sikeres író, focista, orvos, színész jól keres, nem lesz kevesebb éhező a földön.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik