Szórakozás

Zalatnay: Örülök a kisebb melleknek

Zalatnay-Sarolta(210x140)(2).jpg (Zalatnay Sarolta)
Zalatnay-Sarolta(210x140)(2).jpg (Zalatnay Sarolta)

Cini sokkal jobban érzi magát, mióta kisebbre szabatta a kebleit és még a jóval fiatalabb pasik is egyre többet bókolnak neki.

Zalatnay Cini új aktfotói hatalmas visszhangot keltettek, noha még el sem készültek a fotók. Cini azt mondja, ezek a képek most nem olyanok lesznek, mint a nyuszis magazinban, inkább művészi fotók készülnek majd róla és csekélyebb méretűre szabott melleiről. A hatalmas keblek egyáltalán nem hiányoznak neki, sőt!

“Úgy érzem, most harmóniában vagyok magammal, nem változtatnék semmin. Amióta elvégezték egy éve a mellkicsinyítő műtétet, azóta nem fáj a hátam és a koncerteken is szabadabban tudok mozogni” – mesélte a StoryOnline-nak az énekesnő, akinek a pucérkodós naptára iránt már külföldön is érdeklődnek.

Fotó: TV2

Cini egyébként elégedett új külsejével és annak is örül, hogy rengeteg bókot kap – fiatal pasiktól is. A naptár miatti kritikákat pedig egyelőre feleslegesnek tartja.

“Jelen pillanatban szinte semmi sem biztos a naptárral kapcsolatban. Még a képek sem készültek el teljesen. Művészi fotók lesznek, nem mutatok meg mindent, hisz nem nyuszis magazinról van szó. A kritikák is fölöslegesek addig, amíg még nem látható a naptár” – mondja Zalatnay.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik