Szórakozás

Vandálok garázdálkodtak Mórahalmon

Morahalmi-vandalok(210x140)(1).jpg (Mórahalmi vandálok)
Morahalmi-vandalok(210x140)(1).jpg (Mórahalmi vandálok)

Százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség.

Virágládákat borogattak és virágokat téptek ki a helyéből ismeretlenek szerdára virradó éjszaka Mórahalmon – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A vandálok több utcában is jártak. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse garázdaság vétségének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőkről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsén (Mórahalom, Kölcsey utca 2/B.), illetve tegyen bejelentést a 62/581-040-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik