Szórakozás

Nagy Ervin: Aki egy kicsit is intelligens, őket nézi!

nagy ervin (nagy ervin)
nagy ervin (nagy ervin)

A színész kiborult és kiosztotta az egész szakmát.

Kapcsolódó cikkek

„Érzem, hogy fogy az élet, de még el kellene végeznem egy csomó dolgot” – mondta a szinhaz.hu-nak Nagy Ervin, akit kiborít az, ami a szakmájában történik.

„Felháborít, hogy kútba esnek ötéves filmtervek, hogy az uram-bátyám rendszer működik, hogy folyton a lehetőségek nyirbálásáról van szó, hogy az MTVA az utolsó percben hirdeti ki az eredményt, akkor, amikor már az egész szakma elkötelezte magát valahova, ezért román stábbal kell forgatni, mert a magyar fővilágosítók épp pincérkednek. Felháborít, hogy egy magyar színésznek alig van lehetősége a megmutatkozásra, hiszen kevés film forog, nincs tévéjáték, rádiójáték. Csak azért marad el a nagy felhördülés, mert a mi szakmánkat könnyű megosztani. Nem az az elvárásom magunkkal szemben, hogy filmből ki-be ugráljunk, csak elgondolkodtat, hogy vannak Enyedi Ildikók, Mundruczó Kornélok, rendezők, színészek, akik még értik egymás szavát, hozzák az eredményeket, még sincs következménye a munkájuknak, és folyamatos szélmalomharcot vívnak” – állítja a Kaméleon sztárja, aki szerint annak sincs esélye, aki már valamit letett az asztalra.

„Ebben az országban bármit csinálsz, utána két évig csücsülsz, és várod, hogy újra felfedezzenek. Ez nem alkotóbarát. Amíg Vajna eldöntötte, ki forgathat, nekem hússzal több ősz hajszálam nőtt. Mindjárt megkínálnak egy nagyapa szereppel, amire hamarosan alkalmas is leszek. Arra például van esélyem, hogy szépen megviseljen az élet, mert a magyar színházban kicsit jobban barázdál az idő, mint kellene. De nem csak a magam nevében tudok beszélni. Ott van például Nagy Zsolt, meg Szamosi Zsófi, akik A kategóriás színvonalon forgatnak, és aki egy kicsit is intelligens, az a Jóban rosszban helyett őket nézi a Terápiában. És még nyolcszáz kollégát említhetnék, aki ugyanúgy szenved a vákuumtól, csak nem őt kérdezik meg róla” – tette hozzá a művész.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik