Szórakozás

Életörömöt oktat Alföldi Róbert

alföldi róbert (alföldi róbert)
alföldi róbert (alföldi róbert)

A Nemzeti Színház volt igazgatója is oktat majd egy 219 ezer forintot kóstáló, kilenc hónapos életörömkurzuson. Az iskola még nem tudta megbeszélni Alföldivel, hogy mit is tanít majd.

Alföldi Róbert alig ült át a Nemzeti Színház igazgatói székéből az X-Faktor mentorai közé, máris dúskál az ajánlatokban. A volt színházigazgató az egyik új projektjében például életörömöt oktat majd egy kurzuson. A 219 ezer forintot kóstáló, kilenc hónapos tanfolyam során a résztvevők többek között olyan ismereteket és képességeket szerezhetnek meg, mint az önmenedzselés alapjai, a gon­dolkodás alapkövei, az önálló életút elindítása, az anyagi bőség megteremtése vagy a személyes szabadság megélésének fejlesztése. Alföldi szerepe ebben az egészben még elég homályos.

Fotó: RTL Klub

„Vannak elképzeléseink, egyeztettünk már vele ezzel kapcsolatban, de még nem tisztáztuk, pontosan milyen előadásokat tart, mert egyéb aktuális elfoglaltságai miatt nem volt időnk minden részletet megbeszélni. Magyar­ország legkomplexebb, államilag akkreditált önismereti és önfejlesztő tanfolyama a miénk. Boldogok vagyunk, hogy a nevét adja azokhoz az értékekhez, amiket mi képviselünk” – nyilatkozta a Borsnak Fejes János igazgató.

Alföldi a lapnak nem kívánta kommentálni a hírt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik