Szórakozás

Szerencsejátékra ment a postarablás pénze

A legtöbb pénzt szerencsejátékra költötte a szegedi postarabló, akit Siófokon kapott el a TEK.

Siófokon fogták el (videó), de már Szegeden hallgatták ki a Csongrád megyei nyomozók N. Sándort, akit a 2013. június 28-i postarablással gyanúsítanak -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyyei Rendőr-főkapitáynságon.

A 44 éves hódmezővásárhelyi férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hirtelen ötlettől vezérelve rabolt. Telefonját és egy gyógyszeres dobozt ragasztott össze, hogy elhiggyék, bomba van nála. Az elrabolt pénz jelentős részét szerencsejátékra költötte.

Miután meglátta az interneten a rendőrségi felhívást, menekülni kezdett a rendőrök elől. Néhány órás előnyét gyorsan ledolgozták a nyomozók, akik hétfőn délelőtt megállapították, hogy Siófokon tartózkodik. A Terrorelhárítási Központ egysége Siófokon, egy tescós vásárlás után, annak a parkolójában fogta el.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közfeladatot ellátó személy ellen, fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt vette őrizetbe és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Tette 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Korábbi írásaink a témában:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik