Szórakozás

Megvan a rendőr harmadik támadója is

bilincs-fegyver (bilincs, fegyver)
bilincs-fegyver (bilincs, fegyver)

A TEK és a polgárőrség segítségével elfogta a rendőrség a kisteleki, lövöldözésbe torkolló kábellopás harmadik gyanúsítottját is.

A ceglédi körzeti megbízott és két helyi polgárőr fogta el szerdán késő éjszaka Cegléden azt a 25 éves férfit, aki ellen a Kisteleki Rendőrkapitányság bocsátott ki országos elfogatóparancsot lövöldözéshez vezeteő, június 25-én hajnalban elkövetett kábellopással összefüggésben.

A harmadik tolvaj tartózkodási helyének kiderítésében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal szorosan együtt dolgozott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Terrorelhárítási Központ, és a polgárőrség. M. Csabát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Korábban írtuk:
Egy kábellopás helyszínén intézkedő rendőrre támadtak az elkövetők keddre virradó éjszaka Kisteleken. A járőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc elmondta, éjszaka érkezett bejelentés a kisteleki rendőrség ügyeletére, hogy kábeleket próbálnak eltulajdonítani a kisváros külterületén. A helyszínre érkező járőrök három elkövetőt értek tetten.

A rendőrök és a tolvajok között dulakodás alakult ki, az elkövetők egyike egy erővágóval támadt az egyik járőrre, akit arcon is ütött a szerszámmal. A rendőr lövést adott le, amely eltalálta az egyik elkövetőt. Egy tolvaj elmenekült a helyszínről, kettőt elfogtak – közölte az ügyész.

A rendőrt és a meglőtt gyanúsítottat súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – tette hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik