Szórakozás

Facebookján őrjöngött Hajdú Péter

Mintha nem a bulvárszakmában dolgozna, úgy kiakadt az egyik napilap cikke miatt Hajdú Péter.

Hát persze, hogy még mindig a koronáját visszautasító, milliókra perelt Kocsis Korinna van porondon. Mr. Frizbi annak ellenére kapta fel a vizet az egyik napilap cikke miatt, hogy a posztja alatti szóváltásból kiderült, az újságíró jó ismerőse (volt).

NEM AKAROK TÖNKRE TENNI SEMMILYEN SZÉPSÉGET, hiszen nem is állok szerződésben a szépségverseny döntőseivel. Próbálom az igazságot elmondani és védeni a mundér becsületét.

Tiszteségessen (sic!), becsülettel végeztem a feladatomat, ahogy tették ezt kollegáim és tette a zsűri. Rengeteg ember, zsűritag és tucatnyi fiatal lány munkáját akarják tönkre tenni, aljas hazugsággal és koholt vádakkal és még nekünk kell magyarázkodnunk. Aztán, amikor egy sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozzuk a jegyzőkönyvet, a pontozólapokat valamint a zsűri ismert és elismert tagjai is megszólalnak, s kiderül, hogy arról van szó, hogy egy vagy két sértett be akarja árnyékolni a győztes (győztesek) örömét, a 15 fős zsűri és a műsor készítőinek munkáját, nem ez jelenik meg másnap, hanem, hogy én tönkre akarok tenni ezt vagy azt! Nem süllyed el szégyenében az, aki ezt lemerte (sic!) írni???

(…)

És hogy mit írt még Hajdú? Olvassa el ide kattintva!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik