Szórakozás

Kerékpárokat és esőcsatornákat akartak lopni Szentesen

kerekpartolvaj(210x140)(1).jpg (kerékpártolvaj, biciklitolvajok, )
kerekpartolvaj(210x140)(1).jpg (kerékpártolvaj, biciklitolvajok, )

Egy egész biciklitárolót, illetve két csatorna darabot akart ellopni két férfi szombaton Szentes belterületén.

A hajnali órákban érkezett bejelentés a Szentesi Rendőrkapitányságra, miszerint egy férfi a Klauzál utca egyik kerékpártárolóját feszegeti és el akarja tulajdonítani azt – tájékoztatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre érkeztek, amelytől néhány méterre meglátták a férfit vasdarabokkal a kezében. A rendőrök előállították V. Dávidot és ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Néhány órával később a közterületi szolgálatot ellátó rendőrök a Kossuth L. utcán vettek észre egy fiatalt, aki a kerékpárján fenn ülve két csatorna darabbal a kezében közlekedett. Az egyenruhásoknak feltűnt a 19 éves fiú zavart viselkedése. Igazoltatták, majd előállították, ugyanis nem tudott elszámolni a zöld színű esőcsatorna darabokkal. V. Alex kihallgatásán beismerő vallomást tett, elmondta, hogy azért vitte el az egyenként 1 méter hosszú eszközöket, hogy eladásukból pénzhez jusson. Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik