Szórakozás

Gáspár Győző kiakadt: K**ják be!

Gáspár Győző (Gáspár Győző)
Gáspár Győző (Gáspár Győző)

Támadják a Gáspár családot Evelin Miami-beli diplomata tanulmányai miatt. A családfő nem érti, miért baj, ha az ő lánya okos, és nem azon jár az esze, hogy lopjon, csaljon, hazudjon, vagy épp férjhez menjen tizenévesen.

Kikészítették a Gáspár-családot a nagyobbik lányukat, Evelint ért támadások. A szülők nem értik, miért éri őket és lányukat ennyi kritika, hiszen Evelin tanulni utazott külföldre.

„Rengeteg támadás ért minket, hogy mi az, hogy Evelin külföldre utazik tanulni. Nem is értem az ilyen embereket, talán jobb lenne, ha férjhez menne tizenévesen vagy mondjuk lopna, csalna, hazudna? Miért baj az másoknak, ha az én lányom okos és tanulni akar? Azt üzenem a rosszindulatú majmoknak, hogy végre valaki k**ja már be!” – fakadt ki Győzike a Hír24-nek.

Fotó: RTL klub

Bea asszonyt szintén felzaklatták a nagyobbik lányát ért negatív kritikák, bár ő azt mondja, inkább nem is olvassa a hozzászólásokat, hanem megfőz a családnak és kitakarít a rosszindulatú vélemények olvasgatása helyett.

„A mai világban már minden baj. Ha a lányom botrányos életet élne, akkor azért támadnának. Így, hogy nem bízza a véletlenre a jövőjét, szintén támadják. Köztudott, hogy Evelin nagyon jó tanuló. Azt hiszem, nem vele, hanem az emberek hozzáállásával van a baj” – fejtette ki a Hír24-nek Bea asszony.

Az ügy előzményét itt találjátok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik