Szórakozás

Mélyponton van Csomor Csilla

A Barátok közt egykori sztárja lassan egy éve szabadúszó, ám ez az állapot egyáltalán nem jövedelmező számára.

“Ebből nem lehet megélni, de most mit csináljak? Van egy szép hivatásom, képességem, meg kell várnom, amíg a helyemen értékelnek és munkákkal látnak el. Nehéz időszak ez, amin nem keseregni kell, hanem menni előre. Mindent egyedül kell intéznem, ezt is meg kell tanulnom. Sokszor kell kommunikálni és jelezni, hogy a világon vagyok, képes vagyok, nyitott vagyok és várom a felkéréseket. Én is jelentkezem, nem olyan világot élünk, hogy az ember ül otthon és várja a sült galambot. Jeleztem az ország összes színházának, hogy vagyok, dolgozni szeretnék. Önéletrajzot küldtem, referencia anyagot állítottam össze az eddigi munkásságomról és most várom, hogy elérjenek a lehetőséggel” – mondta a life.hu-nak Csomor Csilla, akit nemrég ráadásul ki is raboltak.

A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája azonban így is a lehető legpozitívabban áll az élethez. Azt mondja, amíg nem kap ismét méltó ajánlatot, a sporttal köti le magát.

“Ez most a legmélyebb hullámvölgy, ennél lejjebb nincsen. Nincs munka, nincs biztonság, nincs stabil háttér. De nem veszítettem el a hitemet és a bizalmamat. A sport nagyon jó terület, levezeti a feszültségeket és rögtön értékelhető eredmény jön vissza” – tette hozzá Csomor Csilla, aki már évek óta golfozik, és amatőr versenyeken is gyakran indul.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik