Szórakozás

Lesz csaja a lúzer Lalinak

Egy percig sem kételkedett az Éjjel-Nappal Budapest sikerében Herman Péter. A RTL Klub kreatív producere elárulta, hogy milyen izgalmak várhatóak a sorozatban.

Az mmonline-nak adott interjúban a televíziós elmondta, hogy biztos volt a sorozat sikerében, annak ellenére, hogy az Éjjel-Nappal Budapestet kezdetben sokan kritizálták.

„Az első hét elteltével megjelentek olyan hírek, miszerint bukás az új műsor, azonban én egy pillanatig sem voltam nyugtalan emiatt, mert tudtam, hogy változni fog a helyzet. Tudni kell, hogy egy ilyen típusú műsor nem is épülhet fel másként, egy olyan napi sorozattól, mint az Éjjel-Nappal Budapest, nem kell azt várni, hogy az első naptól sikeres lesz. Az eredeti koncepcióban is az szerepelt, hogy adunk egy hónapot a műsornak” – mondta Herman Péter, aki néhány titkot is elárult a sorozat jövőjéről.

Fotó: RTL Klub

„Ami mindenképpen érdekes lehet, hogy az egyik szereplő hamarosan összejön majd egy nagyon gazdag férfival. Anélkül, hogy lelőném a poént, sok-sok botrányra, hisztériára, átverésre lehet számítani, amelyeken keresztül a nézők beleláthatnak majd a szeretőt tartó milliárdos és ártatlan áldozata viszonyába. Új állat is felbukkan, komoly károkat okozva a lakásban, sőt egy-két lakó testi épségében. Lalinak pedig lesz csaja, legalábbis egy időre” – tette hozzá Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik