Szórakozás

Ismét egy halott a zámolyi úton – frissítve

Sajnos már halálos útnak lehet nevezni a Zámolyon átmenő utat, mert gyakorlatilag nem telik el hónap, hogy valaki ne vesztené ott életét.

A legfrissebb jelentés szerint súlyos közlekedési baleset történt Zámoly és Fehérvár között. Eddigi ismereteink szerint egy kamion és egy személyautó ütközött egymással, feltehetően frontálisan.

Egy halálos áldozata volt a tragédiának. Nem tudjuk, hogy ki az áldozat, nem tudjuk, hogy hányan sérültek, mert az információk kiadásakor érkeztek ki a rendőrök és a tűzoltók, hogy a szükséges segítséget és helyszínelést elvégezhessék.

A rendőrség 13:30-kor kiadott közleménye szerint 10 óra körüli időben történt a baleset a 8123-as számú út hetes kilométerszelvényénél, Székesfehérvár és Zámoly között. Az utat teljes szélességében lezárták. A balesetben egy személygépkocsi és egy kamion összeütközött. A személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség teljes útzár mellett végzi a helyszíni szemlét.

14:40 órakor küldte a rendőrség a jelentést, miszerint az útzárat feloldották. A balesettel kapcsolatosan nem tudunk többet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik