Szórakozás

Nincs ennél jobb megoldás a nyári forróság ellen [X]

Beköszöntött az igazi kánikula az egész országban. Hőségriadók, perzselően forró, izzasztó nyári hónapok várnak ránk.

A Balaton Siófoknál 25 fokos, de hétköznap kevesen tehetik meg, hogy az elviselhetetlen hőség elől a vízpartra meneküljenek. Akkor mégis mi a megoldás? A tikkasztó meleg ellen a leghatásosabb, ha már most beszerez egy gazdaságos, légkondicionálót, mellyel tökéletes hőmérsékletet teremthet otthonában bármikor.

Hangos, sokat fogyaszt, allergiásoknak ellenjavallt. Biztos sokan találkoztak már ezekkel a tévhitekkel, melyeket meg kell cáfolnunk. Az inverteres és a hőszivattyús technológiákat kínáló márkák közül a legkorszerűbb és a legrégebben megtalálható márka jelenleg Magyarországon az LG. Az energiatakarékos, csendes, különféle kialakítású termékek segítségével személyre szabottan biztosíthatja otthona megfelelő hőmérsékletét, amivel kényelmesebb és egészségesebb környezetet teremthet családja számára.


Kulcsszó: energiahatékonyság

2013. január 1-jén életbe lépett 626/2011/EU rendelet alapján a korábbinál csak jobb energiahatékonyságú berendezések importálhatók, és gyárthatók az Európai Unióban. Ez egy minőségi váltást fog eredményezni, ezek a készülékek valamennyivel drágábbak, de gazdaságosabban üzemeltethetőek.

Mi a különbség az on-off technológia és az inverter technológia között? Műszakilag az on-off technológia csak két teljesítményfokozatot képes produkálni, vagy maximum teljesítménnyel üzemel, vagy kikapcsolt állapotban van a készülék. Az inverter a szükséges minimumra korlátozza a klíma leadott teljesítményét. Ez a kulcsa az energiatakarékosságnak. Az LG már korábban átállt a gazdaságosabb inverteres klímaberendezések gyártására, minden készüléke már régóta megfelel az új szabályozásnak.

Allergiamentes élet

A koreai gyártó mindig is nagy hangsúlyt fektetett az allergiás emberek védelmére. Az LG minden készülékébe olyan szűrőrendszert épít, amely gyakorlatilag 100%-os védelmet nyújt a pollenek, és ezzel az allergiás tünetek ellen. Az idei évtől pedig az LG légkondicionálókban már egy úgynevezett 3M mikro védelmet nyújtó szűrő is megtalálható, ami még nagyobb megkönnyebbülést jelent az allergiás tünetektől szenvedőknek.

Design, más néven ART COOL Gallery

Nem elhanyagolható szempont, hogy az LG készülékek szépek, különleges megjelenésűek, bármely lakás ékei lehetnek. Az LG egy évtizeddel ezelőtt elsőként szakított a hagyománnyal, és jelentette meg az ART COOL sorozatot, amely ma is az egyik legnépszerűbb, a lakossági szegmensben legnagyobb mennyiségben vásárolt termék. Kocka alakjával már önmagában formabontónak számít, emellett a modell homlokpanel¬ képe cserélhető, így bármilyen fotót elhelyezhetünk mögé.Az LG új, 2013-as modelljei között, az olcsóbb árkategóriájútól, egészen a luxus kategóriáig mindenki megtalálhatja a számára ideális készüléket.

Találjon klímaszerelőt pár perc alatt!

Az egész országban találunk olyan klímaszerelőt, aki LG berendezéseket telepít. A legjobb LG klímaszerelőket egy webes alkalmazás még csokorba is gyűjti nekünk, így pillanatok alatt megtalálhatjuk a lakóhelyünkhöz legközelebb levő, megbízható klímaszerelőt. Az alkalmazáson keresztül, e-mail-ben, vagy telefonon is fel tudjuk venni a kiválasztott szakemberrel a kapcsolatot. Az összes LG klíma teljes körű gyári garanciaideje 3 év.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik