Szórakozás

Két szatírt elfogtak, egyet még keresnek

alsónadrág (alsónadrág, )
alsónadrág (alsónadrág, )

Két szentesi szatírt is elfogtak a rendőrök, azt viszont, aki Szegváron mutogatta magát, még keresik.

Kattant a bilincs annak a 23 éves férfinak a kezén, aki a gyanú szerint május 19-én a hajnali órákban szeméremsértő módon mutogatta magát egy nő előtt egy szentesi hamburgerbárban. B. Jánost a sértett egyértelműen azonosította, a férfi kihallgatása során tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Előállították a szentesi nyomozók T. Zsoltot is. A 45 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy 2013. májusában az egyik szentesi sörözőben az ott dolgozó alkalmazott előtt önkielégítést végzett. A férfi kihallgatása során azzal védekezett, hogy aznap este nagyon ittas volt, így semmire sem emlékszik. Mindkét gyanúsítottal szemben szeméremsértés miatt indult büntetőeljárás. Szabadlábon védekezhetnek.

Továbbra is keresik a szentesi rendőrök azt a férfit, aki 2013. május 29-én 18 óra 30 perckor Szegváron a Régiposta és a Sárállás utca kereszteződésében egy arra haladó járókelő előtt szeméremsértő magatartást tanúsított. Az elkövető 20 év körüli, vékony testalkatú férfi, haja a tarkóján sötét barna, a feje tetején hidrogénezett szőke színű, szemöldökében hegyes piercing található. A bűncselekmény elkövetésekor fekete rövid ujjú pólót viselt „heavy metal” felirattal.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, a Kossuth Lajos utca 43. szám alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik