Szórakozás

Íme a világ mosolyai egyetlen videóban

31 ország mosolyai tűnnek fel abban a nemzetközi nonprofit videóban, amelynek az a célja, hogy megmutassa, mekkora ereje lehet egyetlen mosolynak. Most mi is megmutatjuk a videót, úgyhogy mosolyra fel!

Kapcsolódó cikkek

31 ország 55 filmese készítette el a világ mosolyait összegyűjtő filmet. A videóban Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívónk is felvillantja gödröcskés mosolyát, és feltűnik Hozleiter Fanny is, aki Mosolyka blogjával nemrégiben Goldenblog díjat is nyert. Az izomsorvadással küzdő lány mindenkinek meg szeretné mutatni, hogyan kell nem föladni – és mosolyogni.

„Hétfőn volt a premier Győrben, ahol kivetítőn néztük a filmet, rengetegen voltunk. Csodálatos volt látni, hogy működik. Ez a film azért készült, hogy ott segítsen, ahol a legnagyobb szükség van a mosolyra: kórházakban, gyermekotthonokban vetítik majd le, a győri kórház várójában mostantól ez vidítja fel az embereket. A film végén elmondhattam a mottómat is: Te döntesz! Azt hiszem, ebben minden benne van” – mondta a Hír24-nek Hozleiter Fanny, akit a nemzetközi filmesek a mosoly nagykövetévé is választottak.

Smile to the world – The movie from e-keep on Vimeo.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik