Szórakozás

Rubint Réka kiakadt, mert kapálni küldték

Schobertné egy családi délutánról posztolt képeket közösségi oldalán, ami sokaknak nem tetszett. A fanyalgók minimálbérről és kapálásról tartottak kiselőadást Rékának, aki kiakadt az őt támadókra.

Egy családi délutánt ábrázoló képsorozatot posztolt Rubint Réka közösségi oldalára, de sokaknál még ez is kiverte a biztosítékot. A hozzászólók közül néhányan azt javasolták Rékának, próbáljon minimálbérből vagy kapálásból megélni, mire Réka egy hosszabb posztban fakadt ki az őt kritizálókra.

Fotó: TV2

„Az előző posztomnál negatívan kommentelőknek szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ez Rubint Réka RAJONGÓI oldala, vagyis az enyém. Épp ezért azt posztolok rajta, amit szeretnék megosztani azokkal, akik szeretnek. Tehát, aki nem szimpatizál velem, az életmódommal, az emberek iránti szeretetemmel az feleslegesen önti ide negatív energiáját. A ‘minimálbérről és a kapálásról’ pedig vannak emlékeim, mert a gyermekkoromat a háztáji földeken, kapálással töltöttem! Nem volt hétvége és szünidő, csak a munka! Éppen azért dolgoztunk akkor és most is látástól-vakulásig, hogy ne minimálbérből kelljen élnünk! Soha, senkitől nem irigyeltem semmit, mert pontosan tudom, mennyi munka és áldozatvállalás van egy-egy ‘élet’ mögött! Tőlem sem irigyelte SOHA, SENKI a munkát, csak az eredményt… Nem ‘megfejteni’ kell mások életét, hanem megtenni mindent a saját boldogulásunkért!” – fakadt ki közösségi oldalán Rubint Réka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik