Szórakozás

Müller tagadja a nőverést

Müller Péter  (Müller Péter )
Müller Péter  (Müller Péter )

Fellebbezett a nőverési ügyben hozott ítélet ellen a zenész, aki vallomást ugyan nem tett, ám a bűnösségét végig tagadta.

Müller Péter Sziámi azért kapott 135 ezer forint pénzbüntetést, mert négy évvel ezelőtt egy közkedvelt fővárosi klubban állítólag úgy állon vágta egyik ismerősét, hogy a nőnek letörtek a fogai, ráharapott a nyelvére és agyrázkódást kapott. A vád szerint súlyosító körülménynek számított az, hogy a sokak példaképének tartott Sziámi “nő sérelmére, orvul, hátulról követte el” a bűncselekményt – számolt be róla a Blikk.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A lap szerint a bíróság végül egy olyan tanú vallomása alapján döntött, aki csak hallomásból értesült a történtekről, és már csak azt látta, hogy a nő szájából folyik a vér. Olyan tanú is akadt, aki azt vallotta, hogy a nő azt mondta neki, részegen elesett, de mégis feljelenti Müllert. Később azonban kiderült, hogy ez a tanú elfogult volt a nővel szemben. A zenész sem a nyomozás, sem a tárgyalások során nem tett vallomást, de bűnösségét tagadta.

“Nem gondolom, hogy hozzá kellene szólnom ehhez az ügyhöz. Csak annyit mondanék, hogy aki ismer, az pontosan tudja, hogy ilyet soha nem követnék el” – felelte a Velvet kérdésére a zenész, majd hozzátette: az ítélet nem jogerős, és fellebbeztek ellene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik