Szórakozás

Dukai Regina reagált a plágiumvádakra

Koppintással vádolták meg nemrégiben a Sugarbird csapatát: a Cukormadarak munkáit állítólag híres divattervezők "ihlették", kreációik kísértetiesen hasonlítanak az eredeti tervekre.

Súlyos csend honol mostanában a Sugarbird háza táján. A Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi nevével fémjelzett csapatot nemrégiben ugyanis azzal vádolták meg, hogy híres tervezők kreációit koppintották le és csalogatják velük cukrosnénikként a divatra éhes fiatal lánykákat. A csapat eddig nem reagált a vádakra, Dukai Reginát mégis sikerült szóra bírnunk az ügyben. Igaz, ő is csak kicsivel mondott többet a semminél. Azt azért leszögezte, hogy ő nem is tartja magát divattervezőnek.

fotó: Redlemon

“Nem szeretem, ha modellként emlegetnek, hiszen Ebergényi Réka vagy Palvin Barbara valóban azok, én pedig csak hobbimodell vagyok. Nem tartom magam divattervezőnek sem, a divattervezés szerintem Náray Tamásnál kezdődik. Én ezt az egészet hobbiból csinálom, de imádom és éjszakákat dolgozom vele. Megvédem a céget tűzön-vízen át. Lehet minket támadni, de ennyi erővel mindenkit lehet támadni” – mondta el a Hír24-nek Dukai Regina, akiből innen kezdve egy szóval sem lehetett többet kihúzni a témával kapcsolatban.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik