Szórakozás

Szalagkorlátnak ütközött Marenec Fruzsi

Balesetet szenvedett Marenec Fruzsi. A SportKlub csinos műsorvezetője gyakorlás közben elveszítette uralmát a jármű felett a Slovakia Ringen és a szalagkorlátnak csapódott. Fruzsinak szerencsére nem esett bántódása, és az autóversenyzéssel sem hagyott fel a szerencsétlen eset miatt, így a hétvégén a Pannónia Ringen újra rajthoz áll a Lotus Ladies Cup következő futamán.

Marenec Fruzsinak nem szegte kedvét a baleset, így továbbra is keményen edz, hogy egyre jobb helyezéseket érjen el a Lotus Ladies Cup futamain. A bajnokság indulói bemelegítésképpen egy gokartpályán mérték össze tudásukat, a SportKlub MezTelenül című műsorának kamerái előtt.

„Volt egy balesetem a Slovakia Ringen, ahol egy kanyarban megcsúszott a kocsim hátulja, és elvesztettem az uralmat az autó felett. A kocsi pörgött-forgott, majd a szalagkorlátnak csapódott. Az eset után volt bennem egy kisebb félsz, de mivel így megéreztem, hogy mennyire masszív a jármű, továbbra is magabiztosan ülök be a volán mögé. Úgy érzem, a történtek nemhogy visszavetették, inkább előre mozdították a fejlődésemet” – magyarázta Fruzsi.

A műsorvezető a gokartversenyen nagyon jó eredmény ért el

„A minap harmadik és negyedik lettem gokartban a teljes csapatból. A sok gyakorlás végre meghozta a gyümölcsét. Bizakodva nézek a következő verseny elé, amely a Pannónia Ringen lesz. Javíthatja az esélyeimet, hogy a lányok többsége még nem találkozott a pályával, viszont a mentorom Tóth Zoli többször is versenyzett már rajta, így hasznos tanácsokkal tud majd ellátni. Szeretnék a középmezőnyben végezni, ha pedig a gokartozás eredménye megismétlődne, az óriási boldogság lenne” – tette hozzá a SportKlub műsorvezetője.

Ha kíváncsi a Lotus Ladies Cup indulóinak gokartversenyére ne hagyja ki a a MezTelenül adását június 13-án, csütörtökön 21:15-kor a SportKlub műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik