Szórakozás

Akciófilm hőseit utánozhatta a vonatból kiugró fiú

Tanára szerint akciófilm hőseit utánozhatta balatonfüredi huszonkét éves egyetemista, aki Kislőd és Szentgál között kiugrott a mozgó vonatból,és életét vesztette.

Rácz Piusz, a szombathelyi Assisi Szent Ferenc Kollégium igazgatója jó kapcsolatban volt az elhunyt fiúval. Tihamér szinte mindennap bement hozzá néhány szóra. Egy emberként gyászolják diáktársai és tanárai- írja a BorsOnline.

“Bohém, szeleburdi és egy kicsit naiv fiatalember volt, tele jó szándékkal. Biztos vagyok benne, hogy nem akart meghalni. Amit tett, az pillanatnyi meggondolatlan cselekedet lehetett. Hozzájárulhatott a filmek hatása is, ahol sokszor látják a fiatalok, hogy a száguldó járműből kiugró ember gurul párat, majd leporolja magát, és semmi baja.”

Balatonfüreden mindenkit megdöbbentett a fiú értelmetlen halála. A fiatal valószínűleg jegy nélkül utazott a vonaton. Amikor a jegyellenőrök kérték a menetjegyét, a fiú menekülni kezdett. Az ellenőr elveszítette szem elől, már csak azt vette észre, hogy a kocsi leghátsó ajtaja nyitva van. A fiú a sínek között lelte halálát június 9-én.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik