Szórakozás

Marihuánával tömték ki a zsámolyokat

Marihuána  (marihuána, )
Marihuána  (marihuána, )

Egy busz tételes átvizsgálásakor két gazdátlan, becsomagolt zsámolyból 6 kilogramm kábítószer került elő., melynek értéke 15 millió forint.

A NAV pénzügyőrei egy svájci rendszámú autóbuszt és annak utasait ellenőrizték Röszkénél. A jármű sofőrje és utasai úgy nyilatkoztak, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal -tuta meg a Szeged24 Suller György Attilá szóvivőtől.

Ezt követően a vámvizsgálat miatt az utasok csomagjaikkal leszálltak a buszról. Az autóbusz tételes vizsgálatát a pénzügyőrök a rendőrség munkatársaival közösen végezték melynek során egy, a buszon hagyott csomagra jelzett a pénzügyőrök kábítószer kereső kutyája.

A gazdátlan csomagban két darab ülőzsámoly volt melynek üreges belsejében zöld színű növényi részekre lettek figyelmesek az ellenőrzést végzők. A zsámolyokat szétszedték és azokból összesen 6 kilogramm marihuána került elő.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 14,5 millió forint feketepiaci értékű kábítószert átadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, akik ismeretlen tettes ellen visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik