Szórakozás

Zámbó Árpyt gyanakodva fogadták a gáton

A Jimmy-emlékkoncerttel világkörüli turnéra induló zenészek már az első állomás előtt nem várt akadályba ütköztek: Párkányba ugyanis nem tudtak átjutni, cserébe beálltak homokzsákot lapátolni. Akciójuk nem aratott osztatlan sikert.

Zámbó Árpyék világkörüli turnéja még az első állomásig sem jutott el, a zenekar ugyanis Esztergomban szembesült azzal, hogy nem tudnak továbbjutni az árvíz miatt. Úgy döntöttek hát, hogy hasznossá teszik magukat, és mikrofon helyett lapátot ragadnak a rendkívüli helyzetben.

A már órák óta lapátoló önkéntesek azonban gyanakodva méregették a homokzsáktöltéshez kevésbé szokott Jimmy emlékbrigádot, akik szerintük parádézni érkeztek a gátra.

„Elmaradt Párkány mellett a buli, és a csapat úgy döntött, hogy idejön segíteni. Ha ez valakinek baj és nem úgy érzi, hogy mi segíteni jöttünk, azt sajnálom, de én akkor is itt maradok, ameddig tudok. Egy csodálatos dologért jöttünk ide, és most nem zenével, de fizikai erővel segítünk ott, ahol tudunk” – mondta el az Aktívban Zámbó Árpy, aki csapatával együtt végül hajnali 1-ig járult hozzá fizikai erejével az esztergomi árvízvédelemhez, miközben néhány, a polgármester asszonnyal közös fénykép erejéig azért iktattak be egy kis pihenőt is.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik