Szórakozás

Megválnak Eszenyi Enikőtől?

Eszenyi Enikő (Eszenyi Enikő)
Eszenyi Enikő (Eszenyi Enikő)

A színházigazgató reagált azokra a pletykákra, miszerint jövőre leváltják és Balázs Péter kerül a helyére a Vígszínházban.

Bár 2014-ig biztosan Eszenyi Enikő marad a Vígszínház igazgatója, színházi körökben már egy ideje arról beszélnek, hogy a színésznőt Balázs Péter váltja majd az igazgatói székben.

Eszenyi Enikőt is megkérdezték nemrég, hogy hallotta-e az ezzel kapcsolatos pletykákat.

Fotó: Story4

“Persze, hiszen mindenki erről kérdez – válaszolta a Magyar Narancsnak – Aznap, amikor ez megjelent, felhívtam Balázs Pétert, akivel korábban nagyon jó kollégák voltunk itt a Vígben. Nem tudok róla, hogy pályázna a Vígszínházra. Szerintem ezek csak pletykák, és én szeretnék tartózkodni az ilyesmiktől. Azt gondolom, a Nemzeti ügyében is nagyon sokat ártottak a sajtóreakciók. Én az életemet és véremet adtam ezért a színházért, gyakorlatilag ez az életem, én csak ebben vagyok benne. Reggeltől estig itt ülök, nekem az jelenti a kirándulást, ha elmegyek a szervezésre. Az embernek nagyon sok mindenről van véleménye, de a színházam védelmében én ezt sokszor szeretném megtartani magamnak” – tette hozzá Eszenyi Enikő.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik