Szórakozás

Gáspár Laci üzent rosszakaróinak

Gáspár Laci (Gáspár Laci)
Gáspár Laci (Gáspár Laci)

Az énekesre rájár a rúd, mióta kipattant drogbotránya. Hamis rendőri jelentések, drogkereskedelem: Laci azt állítja, mind-mind az ellene irányuló lejárató kampány része.

Gáspár Laci azt állítja, a róla terjengő hírekből mindössze annyi igaz, hogy behívták a rendőrségre, ahol beismerte, hogy fogyasztott kábítószert, amiért vállalja is a felelősséget, és – ahogyan ő fogalmaz – elmegy arra a terelésre. Az azonban nagyon bántja, hogy ebben a szorult helyzetében még inkább el akarják lehetetleníteni. Valakik, valamiért.

„Én már vállaltam a felelősséget azért, amit tettem. De ezen felbuzdulva azt gondolják néhányan, hogy most itt vagyok, rám lehet jönni. Valaki vagy valakik hamis rendőri jelentéseket készítettek és elküldték mindenhová. Különböző helyeken, például Kiskőrösön meg Soroksáron adták fel. Nem tudom, hogy ki vagy kik akarnak ennyire ártani nekem, de majd a rendőrség kideríti. Annyit azért üzennék, hogy igen, elestem, padlón vagyok, nagyon-nagyon jól csináltátok. Lehet, hogy elestem, de fel fogok állni. Abban is bízom, hogy Isten mindenkinek megfizet a cselekedeteiért” – fejtette ki Gáspár Laci az Aktív riportjában.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik