Szórakozás

Angelina Jolie mellműtétje óta először szerepelt nyilvánosan

angelina-jolie(430x286)(3).jpg (angelie jolie, )
angelina-jolie(430x286)(3).jpg (angelie jolie, )

Mindkét mellének eltávolítása óta először szerepelt a nyilvánosság előtt Angelina Jolie, aki társa, Brad Pitt új filmjének londoni világpremierjén jelent meg vasárnap.

A Z világháború című film főszereplője Brad Pitt, a nagy költségvetésű filmben a színész ENSZ-alkalmazottként próbálja megóvni a Földet a zombiktól. A pár fekete ruhában vonult a premierre és néhány szerencsés rajongónak autogramot is adtak.

Angelina Jolie május 14-én hozta nyilvánosságra: kettős emlőeltávolításon esett át azért, hogy megelőzze a mell- és petefészekrák kialakulásának kockázatát. Jolie-nál olyan

hibás gént találtak, amely növeli a rák kialakulásának lehetőségét. Az orvosok úgy becsülték, hogy 87 százalék az esélye a mellrák és 50 százalék a petefészekrák kialakulására. A beavatkozás folyamata februárban kezdődött és április végére fejeződött be.

“Nem érzem magam kevésbé nőnek. Erősebbnek érzem magam, hogy ilyen komoly döntést hoztam, és ez semmilyen módon nem csökkenti a nőiességemet” – mondta korábban a színésznő.

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek három saját gyermeke van, hármat pedig örökbe fogadtak. Angelina Jolie édesanyja egy évtizeden át harcolt a rákkal, mielőtt 56 éves korában meghalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik