Szórakozás

Nem jutott tovább a Freelusion

Britain's Got Talent (Britain's Got Talent)
Britain's Got Talent (Britain's Got Talent)

Papp Timi csapata csütörtök este lépett fel a legnagyobb brit tehetségkutató középdöntőjében.

Mint megírtuk, a magyar Freelusion futurisztikus produkciója bekerült a Britain’s Got Talent legjobb 45 produkciója közé, ám csütörötk este kiestek a műsorból. Bár a továbbjutás nem sikerült, a zsűri ezúttal is elismerő véleménnyel volt a csapatról.

„Simon Cowell nagyon pozitív volt, és kimondta, amit annyira szerettünk volna hallani: sosem látott még ilyen produkciót a műsorban. Külön kiemelte, örül annak, hogy a csapat új arcát mutatta meg, ugyanis ezúttal nem a 3D technikára helyeztük a hangsúlyt, hanem egy vidám, hatvanas évekbeli képregényt varázsoltunk a színpadra” – mondta a Hír24-nek Papp Timi, aki csak azt sajnálja, hogy a zsűri két hölgy tagjának kevésbé tetszett az előadásuk. Amanda Holden például azt mondta, hogy ő újra az előválogatón látott kockákra épülő műsort csodálta volna meg szívesebben.

A Freelusion végül ugyan nem jutott tovább, a magyar csapat vezetője büszke az általuk elért eredményre. „Az volt a legnagyobb vágyunk, hogy felléphessünk az élő show-ban. Ha jól tudom, 10-15 millió ember látta a produkciónkat a tévében, ami hatalmas lehetőséget jelent. Ilyen csak egyszer adatik meg az ember életében! Rengeteg felkérést kaptunk, és tele van a postaládánk is, nem tudom, mikorra tudjuk elolvasni a rengeteg beérkező levelet” – mesélte Timi, aki hozzátette: az Angliában élő magyarok is egy emberként szurkoltak nekik. Sokan közülük a Britain’s Got Talent stúdiójába is ellátogattak.

Papp Timiék ma délután érkeznek vissza Budapestre, az Attraction azonban még Londonban van. Szűcs Zoltán látványszínházáért szombaton este izgulhatunk.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik