Szórakozás

Norbi törpeként is szeretné Rubint Rékát

Rubint Réka (Rubint Réka)
Rubint Réka (Rubint Réka)

Saint-Exupery-idézettel és hosszas monológgal áll ki Norbi Rubint Réka mellett.

Kommentek olvasgatása közben jött meg az ihlet a fitneszgurunál. Norbinál kiverte ugyanis a biztosítékot, hogy a hozzászólók Rékát lófejűnek, pókharapónak és férfitestűnek nevezik.

„Ez a kép kb. 12 éves és gondolkodom. Egy csinos, aranyos vidéki lányt látok, aki mára hetente ezreket mozgat meg, mint én a 30-as éveimben” – írja.

Fotó: Facebook / Norbi Update

„Egy Anyát látok, aki napi 10 óra meló után is imádott támasza három csodás gyereknek. Egy Nőt látok, aki a leghitelesebb példája az Update-nek. Egy Asszonyt látok, aki reggel smink nélkül is elvarázsol engem rengeteg év után. Soha nem mondtuk, hogy Miss World, de szerintem gyönyörű. A lelke, a szíve és a tettei alkotják azt a varázst, amiért életem minden pillanatát odaadnám. Egy Társ, aki akkor is az utolsó gondolatom volt, amikor sajátos balesetem kapcsán beadták az altató injekciót és azt mondták, 50% esélyem van, hogy újra látom. Akkor nem tudtam, nem mondhatták meg, hogy csak 10% sanszom volt. Az első arc, akit kerestem, amikor az éltető gépek közül néha benéztem erre a világra. Aki hónapokon át a kórházban reggel és este behozta nekem az életet. Állta a frontot egyedül, kétségbeesve egy kiszámolhatatlan jövővel szemben. Lehetne törpe, lehetne félszemű, de a tettei, az embersége, a szeretete, a családépítő lénye, a hangja, a szuszogása alvás közben számomra új értelmet adott a nevének: Élet.
Amikor fellépéseinken, megnyitóinkon órák után is a legutolsó várakozóhoz is teljes szeretettel, figyelemmel fordul. Akkor is, amikor már nekem nincs türelmem. Ha újra születnék, akkor is csak őt keresném, mert Ő Rubint Réka, aki egy, megismételhetetlen és pótolhatatlan nekem és sokaknak. Nekem ez a lényeg és nem a külső. Amúgy nem értem oly rengeteg csinos Nő miért is tartja példaképnek, vagyis nagyon is értem. Réka. Szeretem, de ez a szó nem alkalmas kifejezni az érzést, amit Ő jelent nekem, nekünk. ‘Csak a szívével lát tisztán az ember, ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan'” – bölcselkedik az update-pápa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik