Szórakozás

Szeressétek ByeAlexet!

Voga Jani, a Bumeráng egykori megmondóembere ezúttal sem hazudtolja meg önmagát. ByeAlex mint kelta elővájár. Röhögjünk egyet.

ByeAlex, ez a kedves, csendes, rendes ember, aki első látásra vákuumcsomagoló, vagy talán egy kelta elővájár benyomását kelti, de mégis rögvest a szívembe lopta magát -írja Voga saját blogján.

Majd folytatja azzal, hogy mindenki elmehet a búsba, aki ezt a kedves, csendes fiatalembert bántani meri, hiszen olyasmit adott az országnak, mint előtte senki más: hitet, tartást. Na jó, persze hogy nem ezt írja Voga, hanem inkább azt, hogy “Európa úgy viszonyult ByeAlexhez, mint a Sziget Fesztivál kábult lojalitású közönsége Uhrin Benedekhez, Korda Györgyhöz és Klárikához. Európának is tele lett a töke a himnikus szárnyalású egyforma fesztivál dalokkal, a szaltózó táncosokkal és a rommá sminkelt, egyenarcú nemzeti dívákkal. Beszavazták Alexet a top ten-be, hadd örüljön ez az agyonostorozott ország.

Ha e jeles esemény résztvevői közül valakit nem bántottam meg eléggé, attól ezúton kérek elnézést – írja Voga. Tessék elolvasni!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik