Szórakozás

Klausmann Viktor megmentette kolléganőjét

Egy mátrafüredi túrázás során sérült meg a Story4 műsorvezetőjének bokája. Klausmann Viktor pont ott volt.

A Story4-en futó Túrakommandó című műsor Mátrai kiruccanásának vége egy kicsit kalandosra sikerült, hiszen a túrázás során, az egyik műsorvezetőnek, Kosztyu Mariannának egy óvatlan pillanatban megsérült a bokája. A dolog pikantériája, hogy mentésére a Kékes-kutató Mentő Alapítványtól Klausmann Viktor, a műsor korábbi sztárvendége sietett – a stáb nem kis meglepetésére.

Fotó: Story4

“Nagyon sűrű két napon voltunk túl. Gyakorlatilag bejártuk a Mátra teljes déli és északi oldalát is. Valószínűnek tartom, hogy a fáradság is közrejátszott akkor, amikor az egyik erdei túránk során rosszul léptem. Egy belenyílaló fájdalmat éreztem a bokámban, és jeleztem a stábnak, hogy innen két lábbal nem fogok tudni azonnal tovább menni. Amikor Viktorék megérkeztek, azt hittem hirtelen, hogy egy ’kandi kamerában’ vagyok, nem tudtam ugyanis, hogy ők ‘civilben’ ezzel foglalkoznak. El kell ismerni, hogy nagyon profik, szinte azonnal érkezett a segítség. Jó tudni, hogy ilyen van a Mátrában” – mondta Manya.

“Hallottam róla, hogy a Túrakommandó stábja a Mátrában forgat, de nem gondoltam volna, hogy majd épp hozzájuk fognak riasztani. Nekünk a hasonló rutin feladat, hiszen nem egyszer hívnak ki minket túrázókhoz, síelőkhöz. Örülök, hogy ez esetben nem történt komoly baj” – nyilatkozta Klausmann Viktor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik