Szórakozás

Nem volt munkájuk, hát raboltak

Rablás (rablás, )
Rablás (rablás, )

Elfogta és őrizetbe vette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a két férfit, akik még január 14-én raboltak ki egy nőt Szegeden az Agyagos utcában.

Fegyveresen elkövetett rablás miatt rendelt el nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, mert 2013. január 14-én késő este egy nő bejelentette, hogy két fiatalember megtámadta Szegeden az Agyagos és a Gáspár Zoltán utca kereszteződésében. Támadói egy fegyverutánzattal és egy késsel fenyegetőzve követelték az asszony értékeit. Földre lökték, majd elvitték a táskáját, benne mobiltelefonjával és némi készpénzzel.

Az ügyben indult nyomozás eredményeként sikerült azonosítani a két támadót, akiket 2013. május 9-én Szegeden elfogtak és előállítottak. A kihallgatásokon kiderült, hogy N. Dániel András 25 éves és S. Dániel 21 éves szegedi lakosok korábban baráti viszonyt ápoltak. Mivel egyiküknek sem volt munkája, elhatározták, hogy bűncselekménnyel szereznek pénzt.

A rendőrség az ügyben kitűzött 100 ezer forint nyomravezetői díjat visszavonta. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a két fiatalembert őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amiről délután határoz a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik