Szórakozás

Pucér férfi zavarta meg a ballagást

Ahogy arról több internetes portál beszámolt, május 4-én egy veszprémi középiskola ballagási ünnepségét egy ruhátlan férfi zavarta meg.

A veszprémi ipari iskola szombati ballagását egy pucér férfi zavarta meg, írja a veol.hu. A férfi éppen a végzősök búcsúztatásákor futott be a sportpályára. Szőke parókát viselt és festékkel, vagy maszkkal tette felismerhetetlenné az arcát.A pálya közepén ledobta magáról az ingét, alatta nem viselt semmit.

Így futott tovább , aztán beült egy autóba és elhajtott. A kocsi rendszámát felírták az iskola dolgozói.Az ünnepségen derültséget váltott ki a jelenet, de a ballagás nem szakadt meg emiatt. Az iskola igazgatója azt mondta: nem ismerték fel az illetőt, de vannak elképzeléseik arról, hogy ki lehetett- adta hírül a Veol.hu.

A rendőrök nem sok időt hagytak a meztelenkedőnek,rövid időn belül bevitték a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A 19 éves pucér férfi ellen garázdaság miatt indult eljárás -mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Fehérvár24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik