Szórakozás

Szekeres Nóra babát vár

Szekeres Nóra (Szekeres Nóra)
Szekeres Nóra (Szekeres Nóra)

Három évvel a válása után Nóra ismét tökéletesen boldog, hiszen új kedvese eljegyezte és már a közös babájukat várják. A műsorvezető ezzel két nagyobb gyermeke régi kívánságát is teljesíti.

 

 

 

 

“A lányom, Noa tizenkettő, a fiam, Milu tízéves. Folyamatosan azért nyaggatnak, miért nincs egy bátyjuk. Minden nem megy, mondtam nekik, amúgy szívesen átélném még egyszer ezt a csodát. Nem kizárt, hogy lesz majd egy harmadik gyermekem, hiszen fiatal vagyok, sok időm van még” – nyilatkozta tavaly sokat sejtetően a műsorvezető, aki most a második trimeszterben van.

Nóra több mint tízévnyi anyai tapasztalattal a háta mögött már azt is tudja, mit tesz másképpen harmadik gyermeke nevelésénél. „Egyik gyerekemnél sem voltam képes arra, hogy ne cipeljem folyamatosan a karomban, hogy ne hagyjam belealudni őket a szoptatásba, hogy éjszakánként bírjam ki, és hagyjam picit sírni őket, úgyis visszaalszanak. Mindig ugrottam, képtelen voltam nemet mondani. Azt éreztem, hogy ez a dolgom, ezt kell tökéletesen csinálnom. Az ösztöneimre hallgatva bármit megtettem nekik, most megpróbálok kicsit racionálisabb lenni. Minden nő jó anyuka próbál lenni, a legjobbat akarja a gyerekének, ez alól én sem vagyok kivétel” – mesélte a Bestnek Nóra.

<Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik