Szórakozás

Vádemelés a tanárok ellen

A tanárok elleni vádemeléssel zárult a rendőrségi nyomozás abban az ügyben, melyben a Dunába fulladt egy kislány.

A duna bajai részén, még az elmúlt év júliusában, Dunafürdő városrészben egy gyermek a Dunában a víz alá merült és megfulladt. Az ügyben közigazgatási eljárásban indult nyomozásban megállapították, hogy a vízben fürdőző bátmonostori kislány a folyó mélyebb részébe csúszott és a víz elsodorta. A vízbefulladt kislány holttestét éjfél előtt a Katasztrófavédelemi Főigazgatóság „Harcsa” búvárcsoportja az elmerülés helyének közelében találta meg -tudta meg a Szeged24 a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyermek aznap délelőtt törvényes képviselőjének hozzájárulásával, két tanárnőjéhez ment kirándulni. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatotthalált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésénekmegalapozott gyanúja miatt az ügyben, ismeretlen tettes ellen. A beszerzett adatok és bizonyítékok alapján B. Ildikó és O. P. Mária volt megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Az eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a Bajai Járási Ügyészségnek küldte meg vádemelési javaslattal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik