Szórakozás

A TV2 műsorvezetőjének drámája: tízmilliós adóssággal küzd

A teljes eladósodottságból, a totális anyagi csődből kell talpra állnia Demcsák Zsuzsának. A TV2 műsorvezetőjének válópere nem tűnik egyszerűnek, anyagi szempontból sem...

Kétségbeejtő anyagi helyzetbe sodorhatja válópere Demcsák Zsuzsát. A Blikk úgy tudja, komoly adósságokat, hiteleket osztanak meg egymással a válófélben levő házasok. A lap információi szerint több tízmilliós hitelállománya van Demcsákéknak, amelynek nagy része a műsorvezető nevén van.

Csak az óbudai házukon 40 milliós kölcsön van, hol­ott maga az ingatlan, amely egy társasházi lakás kerttel, értéke nem több 55 millió forintnál. Korábban két nagy értékű luxusautóra, egy Audi Q7-re és egy AMG Mercedes terepjáróra is nagy összegű hitelt vettek fel. Ráadásul a férj, K. József a Blikk információi szerint még Demcsák szüleitől is kölcsönkért közel 15 millió forintot, amellyel a mai napig adós.

A csinos televízióst azonban ismerősei szerint nem érdekli az adósság, számára a legfontosabb az, hogy végre kimenekült a párkapcsolatból, ami az utolsó időszakban csak félelmet, rettegést és könnyeket jelentett neki.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik