Szórakozás

Kiretusálta Ganxsta testét a TV2

ganxta zolee (ganxta zolee, )
ganxta zolee (ganxta zolee, )

A Hal a tortán című műsor készítői az önkényuralmi jelképekről szóló törvény miatt takarták ki a rapper mellkasán látható sarló és kalapács tetoválást.

Meghökkentő látványban lehetett részük azoknak, akik szerda este a SuperTV2-n megnézték a Hal a tortán című vendégváró műsort – írja a Bors. Különös módon Ganxsta Zolee mellkasán egy utólag odavarázsolt, homályos folt éktelenkedett. A műsorkészítők az önkényuralmi jelképekről szóló törvény miatt ugyanis kitakarták a zenész jobb mellén díszelgő vörös csillag és a benne elhelyezett sarló és kalapács varrást.

Ganxsta kiakadt a cenzúrán.

Fotó: TV2

„A sarló és a kalapács két szép szerszám, a parasztok és a munkások elmaradhatatlan munkaeszköze, mit kell ezen megfeszülni? Engedjük már el a múltat! Azt tetováltatok magamra, amit akarok. Nekem tetszik a csillag és tetszik a sarló és a kalapács is, és egy percig sem veszem komolyan a mögöttes jelentésüket, ahogy az életet sem – háborgott a lapnak Ganxsta.

A műsorban elővigyázatosságból takartuk ki a motívumot, úgy gondoljuk, ezzel felesleges bonyodalmakat előztünk meg, s ez inkább etikai kérdés, mint jogi – indokolt a TV2.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik