Szórakozás

Előkerült Brigitte Bardot elkódorgott macskája

Brigitte Bardot (Brigitte Bardot)
Brigitte Bardot (Brigitte Bardot)

Két hónap után meglett Brigitte Bardot macskája, amelynek elvesztésébe csaknem belebetegedett a ma elsősorban harcos állatvédőként ismert egykori francia filmsztár, szexszimbólum.

Rontonton, a kétéves nőstény cica egy szomszédos St. Tropez-i villa biztonsági őrénél bukkant fel pár napja, és a férfi fia ismerte fel benne a 78 éves exdíva kedvencét az interneten közzétett fotók alapján.

A macska a család öreg kandúrja, Pépé társául szegődött, és úgy viselkedett a szomszéd birtokon, mintha mindig is ott lakott volna. Ennek ellenére az eltűnési ügy kapcsán világhírűvé vált állatot visszavitték Bardot-nak, mint mondták, nem a megtalálónak ígért 600 euró jutalom miatt, hanem azért, hogy boldoggá tegyék a gazdit.

A Var Matin című helyi lapnak nyilatkozva az egykori filmcsillag csodának nevezte kedvencének előkerülését, és azt mondta, hogy “sír az örömtől”.

A celebmacska február végén tűnt el, de Brigitte Bardot csak március végén tett közzé keresési felhívást, miután többen látni vélték a környékben. A híresség akkor azt mondta, hogy macskája elvesztése miatt “rettenetesen szenved” és “nem tud többé aludni”.

A cica eltűnéséből hír lett a világsajtóban, az egyik francia országos tévécsatorna egy stábot küldött a helyszínre, hogy segítsen Rontonton felkutatásában.

Brigitte Bardot legutóbb a thaiföldi kutyákért emelte fel szavát: nyílt levélben arra kérte az ázsiai ország miniszterelnökét, vessen véget a fazékba szánt kutyák kegyetlen összefogdosásának és csempészetének országában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik