Szórakozás

Biciklikerekeket találtak a rendőrök az ágyneműtartóban

Agynemutarto(210x140)(2).jpg (Ágyneműtartó)
Agynemutarto(210x140)(2).jpg (Ágyneműtartó)

Az ágyneműtartóba rejtette el a lopott biciklikerekeket az a két fiatalember, akiket hétfőn fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai lakossági bejelentés alapján.

Egy állampolgár jelezte a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletének, hogy két kerékpáros fiatalember egy-egy pluszbiciklit vezet maga mellett, miközben Dorozsma irányába tekernek – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A helyszínre érkező rendőrök az állampolgároktól kapott személyleírás alapján megállapították a két fiatal személyazonosságát, majd házkutatást tartottak náluk. A testvérpár elismerte a rendőröknek, hogy a kétkerekűket a sziksóstói buszvégállomásnál lopták el. Időközben azokat már szétszerelték. A vázakat a közeli kiserdőben, míg a kerekeket az ágyneműtartóban rejtették el.

A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai a két fiatalembert előállították. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik