Szórakozás

Rutinellenőrzésen bukott le a szegedi tolvaj

rendőrautó (ingyenes, )
rendőrautó (ingyenes, )

Észrevétlenül feltört nyolc tároló helyiséget és egy üzletet, majd néhány perccel később megbukott egy igazoltatáson egy tolvaj Szegeden.

A Szegedi Rendőrkapitányság gyalogos járőrei igazoltatták április 18-án késő este az Ady téren V. Károlyt, aki egy sporttáskát cipelt. – tájékoztatta a Szeged24-et a fejleményekről Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrök kinyittatták a táskát, amiből mobiltelefonok, hozzájuk tartozó töltők, ékszerek és készpénz került elő. A férfi azt mondta az egyenruhásoknak, hogy a tárgyakat egy közeli szemetes konténer mellett találta.

A rendőrök nem hittek neki, ezért bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ott ki is derült, hogy az igazoltatása előtt nem sokkal V. Károly betört egy Szentháromság utcai üzletbe, majd a lépcsőház pincéjében nyolc tároló helyiséget tört fel.

Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik