Szórakozás

A TV2 hátulról támogatja Alekoszt

Alekosz (Alekosz)
Alekosz (Alekosz)

A csatorna fizeti a valóságshow-hős ügyvédjét és a perköltséget is.

Mint ahogyan azt megírtuk, tegnap elsőfokú ítélet született az Alekosz vs. RTL Klub-perben. A döntés szerint Alekosznak vissza kell adnia nyereménylakását, és végleg elbukta a valóságshow győztesének járó maldív-szigeteki álomnyaralást is, az autóját és a pénznyereményt azonban megtarthatja. Az elsőfokú ítélet egyelőre nem jogerős, a feleknek 15 napjuk van eldönteni, fellebbeznek-e.

Fotó: TV2

Alek meglepődött a bíróság döntésén, ugyanis csak most tudta meg, hogy „mire megy ki a játék”. A Borsnak azt mondta, hogy visszavonulót fúj, hogy a fejlemények függvényében átgondolja a stratégiáját. „Még lesznek további megbeszélések az ügyben. Van olyan vélemény, hogy megfelelő ez az ítélet, és olyan is, amely szerint nem. Engem meglepett, hogy a lakásra éleződött ki a kérdés” – árulta el a lapnak Alekosz.

Mint ismert, a háború akkor tört ki a celeb és az RTL Klub között, amikor a VV-nyertes feltűnt a TV2 képernyőjén az ÖsszeEsküvőkben. A Bors úgy tudja, hogy ezért a TV2 fizeti a perköltséget és az ügyvédet is. Sőt, még az is lehet, hogy Alekosz további kompenzációra is számíthat a csatornától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik