Szórakozás

„Az Igazi Arcod”a idei fesztiválidény himnusza

A fesztiválozók körében legnépszerűbb magyar zenekarok zenészeiből összeállt egy all stars csapat, amely a Hegyalja Fesztiválra hangolódva, a tokaji élményekből és a hegyaljás fesztiválhangulatról készített egy közös számot és klipet.

„Az Igazi Arcod” címmel megszületett az idei fesztiválidény himnusza. A Hegyalja Fesztiválról szóló dal és klip a Subscribe két oszlopos tagja, Csongor Bálint és Horváth Attila, az Anna & The Barbies és az Irie Maffia énekesnői, a Hősök és a Brains frontembereinek közreműködésével készült.

A fesztiválozók körében legnépszerűbb magyar zenekarok zenészeiből összeállt egy all stars csapat, amely a Hegyalja Fesztiválra hangolódva, a tokaji élményekből és a hegyaljás fesztiválhangulatról egy közös számot és klipet készített a Hegyalja Fesztivál támogatásával. Az all stars csapatot olyan zenészek alkotják, akik korábban még soha nem zenéltek együtt. Az általuk képviselt egészen eltérő stílusok vegyítéséből olyan zene születetett, amely biztosítja, hogy az elsőre egymással összeegyeztethetetlennek látszó stílusok összeeresztéséből izgalmas, igazi zene és élmény születik. Az inspirációt a zeneszerzéshez és a szövegíráshoz a hegyaljás élmények jelentették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik