Szórakozás

Az ájfónon verekedtek össze

iphone5 (iphone5)
iphone5 (iphone5)

Rátámadt egy fiatalokból álló társaság egy másikra Szegeden, mert azt hitték ellopták egyikük iPhone-ját. Többet közülük kórházba kellett vinni. A telefon meg a tulajdonos barátjától került elő.

Két, buliból hazatérő társaság verekedett össze Szegeden a Tisza Lajos körúton, kedden hajnalban – tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint három fiatalember sétált a Tisza Lajos körúton az Anna kút irányába, amikor egy kétfős társasággal szóváltásba keveredtek. A vitát tettlegesség követte, négyen ütötték és rugdosták egymást. Az ötödik fiatal hívta a rendőröket, akik a Bartók téren és a Dugonics téri körforgalomnál fogták el a résztvevőket, közülük többhöz mentőt kellett hívni. Ketten súlyosan sérültek meg, egyikük még jelenleg is kórházban van.

A konfliktus állítólag abból alakult ki, hogy a kétfős csapat egyik tagja azt hitte, hogy a másik társaságból valaki ellopta az iPhone-ját. A fiatalember barátja táskájában később megtalálta a telefont.

A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást a verekedők ellen.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik