Szórakozás

Sms-ben dobták a Barátok közt sztárját

Munkácsy Kata (Munkácsy Kata)
Munkácsy Kata (Munkácsy Kata)

Divat lett az sms-es és netes szakítás!

Örök kérdés: lehet-e szépen szakítani. Arra nincs recept, hogyan lehet fájdalom nélkül, ám a legtöbb esetben az egyenes beszéd a legcélravezetőbb, és talán a legelfogadhatóbb is. Vannak persze, akik a könnyebb utat választják: mostanában egyre jellemzőbb, hogy e-mailben vagy telefonon közlik a párok a rossz hírt a másikkal. Így járt egyszer a Barátok közt sztárja is. A hírességek elárulták, ők hogyan vetnek véget a kapcsolatuknak.

Munkácsy Katának a Barátok köztből például SMS-ben írták meg hogy vége! „Nem voltunk együtt sokáig, így akár könnyen túl is tudtam volna tenni magam a sikertelen próbálkozáson, de a szakító sms, amit tőle kaptam, megdöbbentett. Elvártam volna, hogy elém álljon és közölje az okokat… Szerintem ennyivel megtisztelhetett volna, de nem vagyunk egyformák” – mesélte a Bestnek a fiatal színésznő.


Fotó: RTL Klub

Kocsis Tibor gyáva dolognak tartja, ha valaki nem képes a másik elé állni. „A levél egy ősi műfaj, ugyanakkor meglehetően szerencsétlen módja a szakításnak. Ha valaki papír vagy a számítógép mögé bújva teszi meg ezt, azt gondolom, jellemzi a kapcsolatot…” – vallja.

Lola szerint egyenesen felháborító, ha neten szakít valaki. Ő eddig szerencsés volt, ahogy ő fogalmaz rendre „tisztességes” módon értek véget. Felháborít, amikor a barátnőim azt mesélik, hogy fiúk a közösségi oldalakon közlik velük, hogy vége… Gusztustalan dolognak és szörnyen kiábrándítónak tartom! Lehet, hogy ebben konzervatív vagyok, de ha már odáig jut egy kapcsolat, hogy nincs értelme tovább folytatni, akkor az egyetlen elfogadható út a személyes beszélgetés. Még akkor is, ha fáj…” – vélekedik az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik